Inbjudan till kurs NOSEWORK PARKOUR på Billinge Brukshundklubb.

För dig som tränat Nose Work och vill testa något annorlunda.
Vi letar efter eukalyptusdoft på utmanande ställen. Det blir mycket balans och koordination,
samtidigt som de letar. Både naturliga hinder och uppbyggda banor förekommer.

Vi kommer att hålla till i närheten av Billinge BK.

Hunden skall ha sele på sig för att du skall kunna stötta och hjälpa den på ett säkert sätt.

Kursen innehåller 5 tillfällen med första träffen tisdagen den 14/3 kl.15:00-16:30.
Övriga tillfällen blir den 21 och 28 mars samt 4 och 11 april.
Du kan välja att gå alla tillfällen eller boka dig för enstaka dagar.

Kursavgift är 650 kr för alla tillfällen eller 170/tillfälle och du måste vara eller bli medlem i klubben.

Medlemsavgift för ordinarie medlem är 480 kr per år från 2016. Medlem i annan SBK-klubb/familjemedlem på samma adress betalar 120 kr per år

Instruktör är Karina Ravn och du kan läsa mer om mig på www.fartfylldatassar.se

Ett samarbete mellan Studiefrämjandet – Fartfyllda tassar – Billinge Brukshundklubb.

Välkommen!