De 10 viktigaste sakerna din hund behöver lära sig!

Valp-/Grundkurs med planerad start lördag 11 februari kl 10:00.

För de som inte gått kurs tidigare, vill ha tips och råd för en enklare och roligare vardag med sin hund och träffa andra valpkursare.  Max 6-8 deltagare.

Innehåll: Inkallning, Gå i koppel, Gå fot, Hundmöten, Hantering och kloklippning, Miljöträning, Spår, Leka, Få främmande och Slappna av/Passivitet.

Vi låter dem bjuda på sig själva och belönar det vi vill ha mer av.
Kraven kommer senare i livet och nu ska vi ha roligt!

8 kurstillfällen x 2 studietimmar inkl teori och med 6 - 8 deltagare.

Valpkompendie ingår i kursavgiften och erhålls vid första kurstillfället.

Anmälan senast 21 januari 2017, infon tas bort när kursen är full.

Planerade datum: lördagar 11/2, 18/2, söndag 26/2, lördag 4/3, 11/3, söndag 19/3, lördag 25/3 och 1/4.

Krav: Hunden måste vara minst 12 veckor och vaccinerad för att delta. Inga särskilda förkunskaper.

Mål: Att få en bra relation med sin hund för en fortsatt rolig vardag och träning.
Kursavgift: 850 kr + eventuell medlemsavgift. Ordinarie medlemsavgift 500 kr,
familjemedlem eller om du är med i annan SBK-klubb 120 kr.
Litteratur: Valpkompendium ingår i avgiften.

Anmälan:
Skriv ditt namn, personnummer, adress och mobilnr samt mailadress om det inte är samma som du skickat in anmälan på.
Vidare vill jag ha hundens namn, födelsedag och år samt ras eller vilka raser du vet att den är.

Välkommen till Billinge Brukshundklubb!