De 10 viktigaste sakerna din hund behöver lära sig!
Valp/grundkurs med planerad start söndag 20 augusti kl. 14:00.

För de som inte gått kurs tidigare, vill ha tips och råd för en enklare och roligare vardag med sin hund och träffa andra valpkursare. Max 6-8 deltagare.

Innehåll: Inkallning, Gå i koppel, Gå fot, Hundmöten, Hantering och kloklippning, Miljöträning, Nosarbete, Lek, Få besök och till sist Slappna av/ passivitet.

Vi låter dem bjuda på sig själva och belönar det vi vill ha mer av. Kraven kommer senare och nu ska vi ha kul!

Planerade dagar: 7 söndagar mellan kl. 14.00 -15.30 med start den 20 augusti.

Krav: Hunden måste vara minst 12 veckor och vaccinerad för att delta. Inga förkunskaper.

Mål: Att få en bra relation med sin hund för en fortsatt rolig vardag och träning.

Kursavgift: 1000 kr + eventuell medlemsavgift 500 kr per år, familjemedlem eller medlem i annan SBK-klubb 120 kr per år.

Litteratur:
Valpkompendium ingår i avgiften. Vi samarbetar med Studiefrämjandet.

Anmälan:
Mona Bratt; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Skriv ditt namn, personnummer adress och mobilnummer samt mailadress om det inte är samma som du skickat in anmälan på. Vidare vill vi ha hundens namn, födelsedag och år samt ras eller vilka raser du vet att den är.

Välkommen till oss på Billinge Brukshundklubb,
Ryd, Brona i Skövde