MEDLEMSAVGIFTER

Billinge Brukshundklubb är en lokal klubb i Svenska Brukshundklubben och drivs som en ideell förening. Med ideell förening avses förening som verkar utan vinstintresse för ett gott syfte.

Att vara medlem i Billinge Brukshundklubb innebär att du deltar med ideellt arbete i klubben. Arbetet kan vara praktiskt eller teoretiskt. Alla behövs i verksamheten för att klubben ska fortleva och verksamheten bestå. Instruktörer och medhjälpare driver kurserna som studiecirklar i samarbete med Studiefrämjandet och fungerar som cirkelledare utan ersättningar. För styrelsens ledarmöter och övriga funktionärer i klubben utges inga arvoden.

Kursavgifter tas ut för att driva verksamhet, såsom kostnader för el, arrende, försäkringar, agilityhinder, rallyldnadsskylltar, utbildning av instruktörer mm.

Alla som går på kurs hos oss måste vara medlem i klubben för att försäkringen ska gälla.

Från 1 januari 2018 är avgiften för helbetalande medlem 520 kr.
Från 1 januari 2018 är avgiften för delbetalande medlem 120 kr.

Medlemsavgifterna betalas in på Billinge BKs plusgirokonto 154 661-3 eller Swish nr 123 0695 841.
Glöm ej skicka mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina personuppgifter och ev. medlemsnr i annan SBK-klubb
eller namn på ordinarie familjemedlem.