Genomförd.

Välkommen till VALPKURS på Billinge Brukshundklubb med planerad start söndag den 7 februari 2016.

Valpkursen är för de hundar som är mellan 12 veckor till 6 månader vid kursstart och deras matte/husse. De nyfikna, sociala små valparna, lär sig här att se föraren som en trygghet och resurs, de får en bra grund att utvecklas på. Vi går igenom valpens utveckling, hundvård, hantering, små nosövningar och mycket mer, för att kunna ge en bra start på livet. Vi låter dem bjuda på sig själva och belönar det vi vill ha mer av. Kraven kommer senare i livet och nu ska vi ha roligt!

7 kurstillfällen x 2 studietimmar inkl teori och med 6 - 8 deltagare. Valpkompendie ingår i kursavgiften och erhålls vid första kurstillfället. Anmälan senast 31 januari 2016, infon tas bort när kursen är full.

Vi träffas på klubben preliminärt 7 söndagar kl 10 – 11:30 den 7/2, 14/2, 21/2, 28/2, 6/3, 13/3 samt har vi social- och miljöträning på annan plats, tisdag den 23/2 kl 19:00.

Kursavgift 800 kr och du måste vara eller bli medlem i klubben. Medlemsavgift ordinarie medlem 480 kr per år. Medlem i annan SBK-klubb betalar 120 kr per år Familjemedlem på samma adress 120 kr per år Anmälan görs till Mona Bratt mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Har du frågor så ring Mona på tfn 073 394 0377.

Jag som har kursen är SBK- instruktör allmänlydnad, agility och rallylydnad samt auktoriserad domare rallylydnad. Jag har även genomgått SBK:s Specialkurs Spår samt Mentalkurserna 1 och 3. Vi instruktörer i Billinge BK, är utbildade i och använder oss av Belöningsträning och jag tränar själv lydnad, rallylydnad, Nose work och freestyle samt tävlar en del, med mina två hundar.