Välkommen till rallylydnadsskurs GRUND, på Billinge Brukshundklubb med planerad start den 15 mars 2016.

Rallylydnadskurs GRUND är för dig som vill börja träna rallylydnad men behöver hjälp med grundträningen för din hund. (De grunder som du ska bygga momenten på.)

Inför Nybörjarklassens skyltar bör din hund ha grunderna i rallyn för att du ska kunna tillgodogöra dig kursen innehåll och inrikta dig på skyltar och banträning.

Vi går igenom och tränar på vad DIN hund behöver kunna inför rallylydnad Nybörjarklass. Vidare får du inlärningstips och samarbetsövningar, för att bli ett bra rallylydnadsteam.

4 kurstillfällen x 2 studietimmar inkl viktig teori och med max 6 deltagare. Anmälan senast 31 januari 2016, infon tas bort när kursen är full.

Vi träffas 4 tisdagar kl 18 – 19:30 den 15/3, 22/3, 29/3 och 5/4.

Kursavgift 450 kr och du måste vara eller bli medlem i klubben.

Medlemsavgift ordinarie medlem 480 kr per år. Medlem i annan SBK-klubb betalar 120 kr per år Familjemedlem på samma adress 120 kr per år. Anmälan görs till Mona Bratt mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Har du frågor så ring Mona på tfn 073 394 0377.

Jag som har kursen är SBK-instruktör allmänlydnad, agility och rallylydnad samt auktoriserad domare rallylydnad. Jag har även genomgått SBK:s Specialkurs Spår samt Mentalkurserna 1 och 3. Vi instruktörer i Billinge BK, är utbildade i och använder oss av Belöningsträning och jag tränar lydnad, rallylydnad, Nose work och freestyle samt tävlar en del, med mina två hundar.