GENOMFÖRD

Välkommen till spårkurs med Billinge Brukshundsklubb.

Planerad start söndagen den 3/4 - 2016 klockan 10:00 - 11:30 (2 studietimmar)
Övriga kurstillfällen är 10/4, 17/4, 24/4, 1/5 sammanlagt fem kurstillfällen 2 studietimmar per gång.

Den här spårkursen är för dem som vill lära sig och hunden en bra aktivering där hunden får använda sitt bästa sinne (luktsinnet).
Kursen passar även för dem som är nybörjare men tänkt fortsätta med bruksgrenen spår.
Vi lär ut grunderna för personspår, går igenom regler för bruksgrenen spår. Teori varvas med praktiska spårövningar.

Vi kommer att vara i skogen så egen bil är ett måste.
Oavsett väder kommer vi att vara i skogen så kläder efter väder. Ni ska ha med handduk, vatten och vattenskål, gott godis, leksak, sele och spårlina till hunden.
Ta gärna med en stol att sitta på och lite fika eftersom vi kommer att ha teori medan vi väntar på att gå spåret.

Kursavgiften är 850 kronor. Du måste vara medlem eller bli medlem i Billige Brukshundklubb för att få gå kursen.
Helbetalande medlem kostnad 480 kronor per år. Delbetalande eller familjemedlem 120 kronor per år.

Jag som kommer att hålla i kursen heter Ellinor Karlsson är SBK instruktör sedan 2002. Har även SBK instruktör inriktning tävling, spårspecial och utbildning i specialsök/nosarbete samt mentalkurserna 1 och 3.
Som instruktör i Billinge Brukshundsklubb är jag utbildad i och använder mig av belöningsträning.

Har du några frågor angående kursen ring Ellinor på telefon 0706-952048