Välkommen till rallylydnadskurs Nybörjarklass,
på Billinge Brukshundklubb med planerad start den 12 april 2016.

Rallylydnadskursen för dig som har grunderna och känner att det är tid för skyltar i slingor,
banträning och tävlingsregler.

Detta är kursen för dig som har målet att starta i officiell tävling Nybörjarklass.
Deltagare från Rallylydnad Grund har företräde.

Anmälan senast 5 april.

Vi träffas 4 tisdagar kl 18 - 19:30 den 12/4, 19/4, 26/4 och kl 18 - 20:15 den 3/5.

Kursavgift 450 kr

Medlemsavgift ordinarie medlem 480 kr per år.

Har du frågor så ring Mona på tfn 073 394 0377.

Jag som har kursen är SBK-instruktör allmänlydnad, agility och rallylydnad samt auktoriserad domare rallylydnad.
Jag har även genomgått SBK:s specialkurs Spår samt Mentalkurserna 1 och 3. Vi instruktörer i Billinge Bk är utbildade i
och använder oss av Belöningsträning och jag tränar lydnad, rallylydnad, Nose work och freestyle samt tävlar en del med mina hundar.