Inbjudan till kurs DOGPARKOUR på Billinge BK

Dogparkour är balansträning för din hund. Den hjälper hunden att bli medveten om sina kroppsdelar. En hel del hundar har dålig kroppsmedvetenhet och då är detta en utmärkt träning.

Övningarna innebär att hunden skall ta sig upp på föremål (stenar, stubbar, bänkar, murar etc.), gå balansgång, hålla balansen på en liten yta, krypa under föremål, hoppa över m.m. Det är en utmärkt träning att få upp självförtroendet hos osäkra hundar och en bra hjälp i träning av problembeteenden då dessa hundar kan få ett annat beteende att tänka på istället.

På denna kurs får du lära dig nyttiga och roliga övningar som du kan använda både hemma och på promenaden samt hur du tränar in övningarna från grunden på ett säkert och roligt sätt.

Hunden måste ha sele på sig för att träningen skall vara så säker som möjligt samt att du som förare lättare kan hjälpa din hund att utföra övningarna.

Kursen innehåller 5 tillfällen med första träffen den 11/5 kl.15:00-16:30.

Övriga kurstillfällen blir 18 och 25/5 samt 1 och 8/6 samma tid.

Kursavgift är 700 kr och du måste vara eller bli medlem i klubben.

Medlemsavgift för ordinarie medlem är 480 kr per år från 2016.
Medlem i annan SBK-klubb/familjemedlem på samma adress betalar 120 kr per år

Instruktör är Karina Ravn och du kan läsa mer om mig på www.fartfylldatassar.se

eller ring mobil 0733 969723.

Välkommen med din anmälan!

Ett samarbete mellan Studiefrämjandet – Fartfyllda tassar – Billinge Brukshundklubb.

Adress:                         Plusgirokonto:      Org.nr:              E-post:                          Hemsida:

Ryd, Brona                  15 46 61-3         866001-1571      Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.           www.billingebk.se

54191 SKÖVDE